A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugins

Post here about all aspects of D2 mod making whether it's information, problems or whatever. Please specify whether your post is relating to Classic D2 or the Expansion.

Moderators: Doombreed-x, Nefarius, GuyAskingQuestion, talonrage

Post Reply
User avatar
mmpx222
Crusader
Posts: 64
Joined: Sat Apr 26, 2014 9:19 am

A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugins

Post by mmpx222 » Sat Jan 31, 2015 3:25 pm

Apparently the inventory interface images (*.DC6 files) are not loaded from data\global\ui\panel\ if the player is a non-English speaker and is not running the English version of D2. The solution is to copy the following files to their destinations:
  • data\global\ui\panel\invchar6.dc6 => data\local\ui\invchar6.dc6
  • data\global\ui\panel\TradeStash.dc6 => data\local\ui\TradeStash.dc6
I'm not sure if supertransmogrifier.dc6 needs to be copied as well.

User avatar
Eimernase
Paladin
Posts: 210
Joined: Tue Nov 30, 2004 7:13 pm
Location: Germany

Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi

Post by Eimernase » Sat Jan 31, 2015 3:37 pm

Thats not correct...the german/french version of D2 always load those files from data\global\ui\panel

So far i know was this folder used at an earlier beta of D2, but not at release anymore.
I doubt that any language version need this folder for those images to load them.

User avatar
mmpx222
Crusader
Posts: 64
Joined: Sat Apr 26, 2014 9:19 am

Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi

Post by mmpx222 » Sat Feb 07, 2015 7:23 am

I'm using a Korean version of LoD 1.13c, so the game may be using different paths for different versions and/or languages.

User avatar
Necrolis
Site Admin
Site Admin
Throne
Posts: 8831
Joined: Sat Mar 25, 2006 1:22 pm
Location: The Land of the Dead
Contact:
South Africa

Hand-picked

Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi

Post by Necrolis » Sun Feb 08, 2015 6:33 pm

mmpx222 wrote:I'm using a Korean version of LoD 1.13c, so the game may be using different paths for different versions and/or languages.
The Korean (and I think the other asian language builds) have some special extra stuff added not found in any of the other D2 builds, most notably d2kfixup.mpq, which might be the cause of the issues.
Image
Netiquette, Do you USE it?!?! | Nefarius' Fixed TXT Files | Terms Of Service
Blackened | Day of Death
"What was yours is mine. Your land, your people, and now your life." - Lim-Dul, the Necromancer
Judgement is Final, Death is Eternal

xmx123
Warrior
Posts: 13
Joined: Mon Aug 14, 2017 2:45 pm

Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi

Post by xmx123 » Fri Sep 08, 2017 1:54 pm

go up, i am anther victim, character inventory background display mass picture. i can't fix. help me please
Attachments
chi.JPG
chi.JPG (38.53 KiB) Viewed 832 times

xmx123
Warrior
Posts: 13
Joined: Mon Aug 14, 2017 2:45 pm

Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi

Post by xmx123 » Fri Sep 08, 2017 1:57 pm

english mode work smoothly

xmx123
Warrior
Posts: 13
Joined: Mon Aug 14, 2017 2:45 pm

Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi

Post by xmx123 » Fri Sep 08, 2017 1:57 pm

xmx123 wrote:english mode work smoothly
Attachments
en.jpg
en.jpg (27.68 KiB) Viewed 832 times

xmx123
Warrior
Posts: 13
Joined: Mon Aug 14, 2017 2:45 pm

Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi

Post by xmx123 » Fri Sep 08, 2017 3:20 pm

mmpx222 wrote:Apparently the inventory interface images (*.DC6 files) are not loaded from data\global\ui\panel\ if the player is a non-English speaker and is not running the English version of D2. The solution is to copy the following files to their destinations:
  • data\global\ui\panel\invchar6.dc6 => data\local\ui\invchar6.dc6
  • data\global\ui\panel\TradeStash.dc6 => data\local\ui\TradeStash.dc6
I'm not sure if supertransmogrifier.dc6 needs to be copied as well.
you are my hero !!!!!!!!

User avatar
k0r3l1k
Angel
Posts: 581
Joined: Sun Sep 09, 2007 3:11 am
Location: Arizona, Prescott
United States of America

Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi

Post by k0r3l1k » Fri Sep 08, 2017 3:57 pm

+1 for finding a problem and posting a solution.

Note: you can always edit your previous posts as opposed to double posting.
Image

Post Reply

Return to “General Mod Making”