Diablo 2 mods
 


Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Jan 31, 2015 3:25 pm 
 Post subject: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugins
 
Offline
Crusader
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2014 9:19 am
Posts: 64
Gender: Male
Apparently the inventory interface images (*.DC6 files) are not loaded from data\global\ui\panel\ if the player is a non-English speaker and is not running the English version of D2. The solution is to copy the following files to their destinations:

  • data\global\ui\panel\invchar6.dc6 => data\local\ui\invchar6.dc6
  • data\global\ui\panel\TradeStash.dc6 => data\local\ui\TradeStash.dc6

I'm not sure if supertransmogrifier.dc6 needs to be copied as well.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Jan 31, 2015 3:37 pm 
 Post subject: Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi
 
Offline
Paladin
User avatar

Age: 49
Joined: Tue Nov 30, 2004 7:13 pm
Posts: 210
Location: Germany
Gender: Male
Thats not correct...the german/french version of D2 always load those files from data\global\ui\panel

So far i know was this folder used at an earlier beta of D2, but not at release anymore.
I doubt that any language version need this folder for those images to load them.

_________________
Image
New Rune graphics for your Mod
new animations for your Skills


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Feb 07, 2015 7:23 am 
 Post subject: Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi
 
Offline
Crusader
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2014 9:19 am
Posts: 64
Gender: Male
I'm using a Korean version of LoD 1.13c, so the game may be using different paths for different versions and/or languages.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Feb 08, 2015 6:33 pm 
 Post subject: Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi
 
Offline
Senior Moderator
Senior Moderator
User avatar

Age: 26
Joined: Sat Mar 25, 2006 1:22 pm
Posts: 8809
Location: The Land of the Dead
Gender: Male
mmpx222 wrote:
I'm using a Korean version of LoD 1.13c, so the game may be using different paths for different versions and/or languages.
The Korean (and I think the other asian language builds) have some special extra stuff added not found in any of the other D2 builds, most notably d2kfixup.mpq, which might be the cause of the issues.

_________________
Image
Netiquette, Do you USE it?!?! | Nefarius' Fixed TXT Files | Terms Of Service
Blackened | Day of Death
"What was yours is mine. Your land, your people, and now your life." - Lim-Dul, the Necromancer
Judgement is Final, Death is Eternal


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Sep 08, 2017 1:54 pm 
 Post subject: Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi
 
Offline
Warrior

Joined: Mon Aug 14, 2017 2:45 pm
Posts: 13
Gender: None specified
go up, i am anther victim, character inventory background display mass picture. i can't fix. help me please


Attachments:
chi.JPG
chi.JPG [ 38.53 KiB | Viewed 499 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Sep 08, 2017 1:57 pm 
 Post subject: Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi
 
Offline
Warrior

Joined: Mon Aug 14, 2017 2:45 pm
Posts: 13
Gender: None specified
english mode work smoothly


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Sep 08, 2017 1:57 pm 
 Post subject: Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi
 
Offline
Warrior

Joined: Mon Aug 14, 2017 2:45 pm
Posts: 13
Gender: None specified
xmx123 wrote:
english mode work smoothly


Attachments:
en.jpg
en.jpg [ 27.68 KiB | Viewed 499 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Sep 08, 2017 3:20 pm 
 Post subject: Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi
 
Offline
Warrior

Joined: Mon Aug 14, 2017 2:45 pm
Posts: 13
Gender: None specified
mmpx222 wrote:
Apparently the inventory interface images (*.DC6 files) are not loaded from data\global\ui\panel\ if the player is a non-English speaker and is not running the English version of D2. The solution is to copy the following files to their destinations:

  • data\global\ui\panel\invchar6.dc6 => data\local\ui\invchar6.dc6
  • data\global\ui\panel\TradeStash.dc6 => data\local\ui\TradeStash.dc6

I'm not sure if supertransmogrifier.dc6 needs to be copied as well.


you are my hero !!!!!!!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Sep 08, 2017 3:57 pm 
 Post subject: Re: A Note to People Trying to Use Inventory Expansion Plugi
 
Offline
Angel
User avatar

Age: 30
Joined: Sun Sep 09, 2007 3:11 am
Posts: 580
Location: Arizona, Prescott
Gender: None specified
+1 for finding a problem and posting a solution.

Note: you can always edit your previous posts as opposed to double posting.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Black Rock template by onyx (based on BlackSoul for phpBB2)