Need to restart computer to apply changes?

Post here about all aspects of D2 mod making whether it's information, problems or whatever. Please specify whether your post is relating to Classic D2 or the Expansion.

Moderators: Doombreed-x, Nefarius, GuyAskingQuestion, talonrage

Post Reply
Cory
Serf
Posts: 3
Joined: Wed Feb 15, 2017 9:06 pm

Need to restart computer to apply changes?

Post by Cory » Wed Feb 15, 2017 9:09 pm

I'm making changes to the .txt files in the data/Global/excel folder, however they weren't applying. I restarted computer and the changes applied. I'm on Windows 10. Is there a way I can apply changes without rebooting my computer every time?

User avatar
k0r3l1k
Angel
Posts: 581
Joined: Sun Sep 09, 2007 3:11 am
Location: Arizona, Prescott
United States of America

Re: Need to restart computer to apply changes?

Post by k0r3l1k » Wed Feb 15, 2017 9:46 pm

Delete all the files which end in ".bin" in your data/global/excel folder as these are the actual files used when the game is running, the .txt files simply allow the game to compile the .bin files if they are absent.
Image

Cory
Serf
Posts: 3
Joined: Wed Feb 15, 2017 9:06 pm

Re: Need to restart computer to apply changes?

Post by Cory » Thu Feb 16, 2017 2:31 am

k0r3l1k wrote:Delete all the files which end in ".bin" in your data/global/excel folder as these are the actual files used when the game is running, the .txt files simply allow the game to compile the .bin files if they are absent.
I already tried this. I realized they auto generated when you join a game. I deleted all the .Bin files but there was no changes unless I reboot.

User avatar
devurandom
Angel
Posts: 526
Joined: Sat Mar 07, 2015 9:07 pm

Re: Need to restart computer to apply changes?

Post by devurandom » Thu Feb 16, 2017 5:38 am

Are you running D2 a Virtual Machine environment?

Cory
Serf
Posts: 3
Joined: Wed Feb 15, 2017 9:06 pm

Re: Need to restart computer to apply changes?

Post by Cory » Thu Feb 16, 2017 6:03 pm

devurandom wrote:Are you running D2 a Virtual Machine environment?
I don't believe so.

Stevebobwe
Warrior
Posts: 14
Joined: Mon Jul 30, 2012 5:03 am

Re: Need to restart computer to apply changes?

Post by Stevebobwe » Mon Feb 27, 2017 9:04 pm

I've found that even after deleting the .bin files, if I leave excel open with the file I was working on, the game will not load with the changes; try deleting the .bin files and closing your file before opening d2.

Post Reply

Return to “General Mod Making”