Diablo 2 mods
 


Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Feb 15, 2017 9:09 pm 
 Post subject: Need to restart computer to apply changes?
 
Offline
Serf

Joined: Wed Feb 15, 2017 9:06 pm
Posts: 3
Gender: None specified
I'm making changes to the .txt files in the data/Global/excel folder, however they weren't applying. I restarted computer and the changes applied. I'm on Windows 10. Is there a way I can apply changes without rebooting my computer every time?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Feb 15, 2017 9:46 pm 
 Post subject: Re: Need to restart computer to apply changes?
 
Offline
Angel
User avatar

Age: 30
Joined: Sun Sep 09, 2007 3:11 am
Posts: 572
Location: Arizona, Prescott
Gender: None specified
Delete all the files which end in ".bin" in your data/global/excel folder as these are the actual files used when the game is running, the .txt files simply allow the game to compile the .bin files if they are absent.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Feb 16, 2017 2:31 am 
 Post subject: Re: Need to restart computer to apply changes?
 
Offline
Serf

Joined: Wed Feb 15, 2017 9:06 pm
Posts: 3
Gender: None specified
k0r3l1k wrote:
Delete all the files which end in ".bin" in your data/global/excel folder as these are the actual files used when the game is running, the .txt files simply allow the game to compile the .bin files if they are absent.


I already tried this. I realized they auto generated when you join a game. I deleted all the .Bin files but there was no changes unless I reboot.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Feb 16, 2017 5:38 am 
 Post subject: Re: Need to restart computer to apply changes?
 
Offline
Champion of the Light
User avatar

Joined: Sat Mar 07, 2015 9:07 pm
Posts: 488
Gender: Male
Are you running D2 a Virtual Machine environment?

_________________
Pandemonium Quest 1.13d | Uber Tristram 1.13d
UVLoD | 1.13d Code Edits


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Feb 16, 2017 6:03 pm 
 Post subject: Re: Need to restart computer to apply changes?
 
Offline
Serf

Joined: Wed Feb 15, 2017 9:06 pm
Posts: 3
Gender: None specified
devurandom wrote:
Are you running D2 a Virtual Machine environment?


I don't believe so.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Feb 27, 2017 9:04 pm 
 Post subject: Re: Need to restart computer to apply changes?
 
Offline
Warrior

Age: 25
Joined: Mon Jul 30, 2012 5:03 am
Posts: 14
Gender: Male
I've found that even after deleting the .bin files, if I leave excel open with the file I was working on, the game will not load with the changes; try deleting the .bin files and closing your file before opening d2.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Google [Bot] and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Black Rock template by onyx (based on BlackSoul for phpBB2)