need help installing ancestral recal

Information and updates for Teknokyo's "Ancestral Recall" mod. If you have any questions or suggestions for the mod, please post them here.

Moderator: TeknoKyo

Post Reply
m0nk3n
Posts: 5
Joined: Sun Jun 03, 2018 9:17 am
Norway

need help installing ancestral recal

Post by m0nk3n » Wed Nov 07, 2018 8:50 pm

i forgot how i did it last time. is there any instructions anywhere i could follow?

windows 10. what i've done so far: installed the 1.14 latest patch then reset the patch with a downgrade exe file then used the 1.10 patch and installed ancestral recall in it's own folder but it wont start. the game exe lod file complains i dont have the cd which it didnt ask for last time.

the other way i did was install base diablo 2 + lod then upgrade to v 1.10 but then it still wont start and asks for cd....

User avatar
Nizari
Senior Moderator
Knight
Posts: 43
Joined: Fri Feb 16, 2018 11:39 pm
Poland

Re: need help installing ancestral recal

Post by Nizari » Wed Nov 07, 2018 8:55 pm

You need to copy all of mpq files from your cd's into the game folder.

m0nk3n
Posts: 5
Joined: Sun Jun 03, 2018 9:17 am
Norway

Re: need help installing ancestral recal

Post by m0nk3n » Wed Nov 07, 2018 9:11 pm

still the same. does nothing when i open ar.bat, nothing when i open game.exe, and still asks for cd when i open diablo II.exe

User avatar
Nizari
Senior Moderator
Knight
Posts: 43
Joined: Fri Feb 16, 2018 11:39 pm
Poland

Re: need help installing ancestral recal

Post by Nizari » Wed Nov 07, 2018 9:16 pm

Are you sure you have copied all of the mpqs from both D2 and LoD cd's?

m0nk3n
Posts: 5
Joined: Sun Jun 03, 2018 9:17 am
Norway

Re: need help installing ancestral recal

Post by m0nk3n » Wed Nov 07, 2018 9:22 pm

yes all 12 of them

m0nk3n
Posts: 5
Joined: Sun Jun 03, 2018 9:17 am
Norway

Re: need help installing ancestral recal

Post by m0nk3n » Wed Nov 07, 2018 10:03 pm

got it working. installed the 1.14 latest from battle net installation files from my battlenet account since i bought the game. then i downloaded the reset game.exe file from here https://us.battle.net/forums/en/bnet/topic/20749096862

then patched it to v 1.10 and copied 3 mpq files after what the diablo 2 exe file said it was missing and then i made ar folder and made windowed mode and it worked.

Post Reply

Return to “Ancestral Recall”