Page 1 of 1

D2ExpRes and plugY question

Posted: Tue Feb 28, 2012 4:14 pm
by The_Blacksmith
its is possilble to make this two work togheter?
shares stash buttons arren't displayed where they should be?(butons for gold are in the middle of the page, shared stash button is to much tu the left). Ca this be fix?
sry for bad english:d

Re: D2ExpRes and plugY question

Posted: Tue Feb 28, 2012 4:26 pm
by ki4m
you can adjust the button positions in the plugy.ini

here my button positions for example:

Code: Select all

PosXSharedBtn=170
PosYSharedBtn=-1
PosXPreviousIndexBtn=212
PosYPreviousIndexBtn=-1
PosXPreviousBtn=245
PosYPreviousBtn=-1
PosXNextBtn=278
PosYNextBtn=-1
PosXNextIndexBtn=311
PosYNextIndexBtn=-1
PosXPutGoldBtn=120
PosYPutGoldBtn=700
PosXTakeGoldBtn=360
PosYTakeGoldBtn=700

Re: D2ExpRes and plugY question

Posted: Tue Feb 28, 2012 8:57 pm
by The_Blacksmith
tnx a lot man... it worked perfectly:)

Re: D2ExpRes and plugY question

Posted: Tue May 15, 2018 7:22 am
by danemanuelk
Where exactly in plugy.ini is need to insert this code lines ??? :?:

Re: D2ExpRes and plugY question

Posted: Tue May 15, 2018 8:41 am
by ChaosMarc
Put them somewhere in the [STASH] section of your PlugY.ini
You could have found them by yourself in the PlugYDefault.ini which is located in the subfolder PlugY

Re: D2ExpRes and plugY question

Posted: Tue May 15, 2018 8:57 am
by danemanuelk
OK ....first my English is basic ..so bare with me :D

I want to play Valhalla. I made it to run in D2SE with gold pick up ....was very satisfying :twisted: . Now I tried to put D2ExpRes using D2Mod and plugy but this faze of my updating attempt is not working. Doesn't work even after I put them in the [STASH] section of PlugY.ini from my mod directory. So if there are may more hint to me to make this work please hit me themastercaster :D

Re: D2ExpRes and plugY question

Posted: Tue Jan 08, 2019 8:30 pm
by Danlem
Hello, I apologize for raising the old topic. Tell me how to transfer the value in the screenshot.