[D2SE][D2Mod][PlugY] The PlugY does not see

Discuss applications of D2Mod (v1.10), NefEx (v1.11+), and PlugY, and post suggestions for future plugins.

Moderators: Nefarius, Yohann, SVR

Post Reply
hoorevvich
Posts: 16
Joined: Sun Oct 06, 2013 4:00 pm
Contact:

[D2SE][D2Mod][PlugY] The PlugY does not see

Post by hoorevvich » Sat Sep 09, 2017 4:52 pm

Hi all!
Use the PlugY (v. 11.02) in my mod. Start the mod through d2se. D2mod has its own (own — not in the sense of one that is offered together with d2se) and the PlugY of the specified version, run through d2mod.
On Win10 most often fall when running "error : DWORD 06324FC0 wanted but 0632D260 found to change memory at 6FA19639" and the like. In the log PlugY slips "D2Win.dll loaded at: 06320000 (unknow, try with 1.13 d)". Sometimes other libraries.
Why this may occur and how to fix it?

User avatar
Ogodei
Hosted Forum Moderator
Champion of the Light
Posts: 321
Joined: Thu Mar 10, 2016 8:31 am
Italy

Hand-picked

Re: [D2SE][D2Mod][PlugY] The PlugY does not see

Post by Ogodei » Sat Sep 09, 2017 10:19 pm

I had your same issue. In my case, it was ASLR. If that happens, you ought to reboot your PC and try again. Also, what almost completely stopped the ASLR issue for me was disabling Daemon Tool's auto start.
I hope it helps!

hoorevvich
Posts: 16
Joined: Sun Oct 06, 2013 4:00 pm
Contact:

Re: [D2SE][D2Mod][PlugY] The PlugY does not see

Post by hoorevvich » Sun Sep 10, 2017 7:52 am

Yes, rebooting helps, but lately less and less. Daemon Tool's do not use, but maybe it's a another program.
But I want to avoid this.

Post Reply

Return to “PlugY|NefEx|D2Mod”