[1.09D] Issue with Palletes

This is the place to discuss all issues relating to the manipulation of graphics/animations, sounds, music and cinematics within Diablo 2.

Moderators: Necrolis, Nefarius

Post Reply
kalans
Posts: 72
Joined: Sun Jul 31, 2011 11:51 am

[1.09D] Issue with Palletes

Post by kalans » Wed Aug 24, 2011 11:02 pm

Hello, I am modifying gameselectscreenEXP and I am having issue with spots of colors not showing correctly. I converted the image several different ways and with different programs to pcx and even used DC6 Creator to split into frames. I have imported the pallet with GIMP and applied it to the new image, but still have the issues..

Image with blue specks/dots.

Note: this was a test of the image I will be using, and I have the permission to use this image from deviant art from its creator. Also I believe this is the correct forum to post this in, and I did use the search function and found a thread on how to create/edit the various different screen but still did not have much success. Thanks for looking!

User avatar
Necrolis
Site Admin
Throne
Posts: 9021
Joined: Sat Mar 25, 2006 1:22 pm
Location: The Land of the Dead
Contact:
South Africa

Hand-picked

Re: [1.09D] Issue with Palletes

Post by Necrolis » Thu Aug 25, 2011 8:19 am

try doing the palette conversion with DC6Creator instead of gimp, see if that fixes anything
Image
Netiquette, Do you USE it?!?! | Nefarius' Fixed TXT Files | Terms Of Service
Blackened | Day of Death | D2GFEx
"What was yours is mine. Your land, your people, and now your life." - Lim-Dul, the Necromancer
Judgement is Final, Death is Eternal

kalans
Posts: 72
Joined: Sun Jul 31, 2011 11:51 am

Re: [1.09D] Issue with Palletes

Post by kalans » Mon Aug 29, 2011 2:57 am

I have been trying that, but I guess I was using the default on act1..Now I have tried every single palette (even the menus) and it comes out the same >.<

I will keep trying, but still no luck

Edit: Got it working now, thanks for the help ;)

User avatar
flamingfury69
Posts: 40
Joined: Wed Nov 28, 2018 10:16 am
Vietnam

Re: [1.09D] Issue with Palletes

Post by flamingfury69 » Sun Dec 09, 2018 4:11 pm

kalans wrote:
Mon Aug 29, 2011 2:57 am
Edit: Got it working now, thanks for the help ;)
How could you make it work ? Can you help me ?
Sorry for digging

Dark_Crow
Posts: 1
Joined: Mon Oct 07, 2019 11:12 pm
South Africa

Re: [1.09D] Issue with Palletes

Post by Dark_Crow » Mon Oct 07, 2019 11:21 pm

I actually am facing this problem right now.

I have created the animation using Photoshop and used Cv5 to convert it, however in the game it renders white/blue spots and splotches on my custom character animation.

Is it something to do with the color palette?

Sorry but I really need help on this.

Post Reply

Return to “Multimedia”