Updated from Win7 to Win10, what's wrong with Glide3x?

Post anything else Diablo II related here but remember this ISN'T a hack site. All posts directly related to battle.net hacking will be deleted.
Post Reply
User avatar
Psycrono7
Posts: 74
Joined: Tue Nov 05, 2013 10:42 pm

Updated from Win7 to Win10, what's wrong with Glide3x?

Post by Psycrono7 » Mon Aug 12, 2019 6:49 am

Dllentrypoint/Dllmain in module issue...
Attachments
GLITCH!.png
GLITCH!.png (6.03 KiB) Viewed 213 times
Image
Miniguns Assault!


User avatar
Talic
Posts: 59
Joined: Sat Mar 10, 2018 9:09 am
Croatia

Re: Updated from Win7 to Win10, what's wrong with Glide3x?

Post by Talic » Fri Dec 27, 2019 8:37 pm

I'm having the same message as above, clean install of D2 didn't help. - will try again, I don't like errors at all.

My question is, if I don't succeed in fixing that error, will I have some problems with the game or everything will work just fine as it does now, only message appears after I exit the game.

At least it seems that everything is ok and no harm is done :mrgreen:

I do remember that before everything worked fine on windows 10 (I think :mrgreen: ), but you never know, I would not like to be surprises by corrupted game or sth, so I'm asking to be sure I can play the game without worrying at all.

Thank You
Thank You for all Your hard work. :leftthumb:

User avatar
jessedazebra
Junior Member
Paladin
Posts: 118
Joined: Sun Nov 11, 2012 9:46 am
Russia

Re: Updated from Win7 to Win10, what's wrong with Glide3x?

Post by jessedazebra » Fri Dec 27, 2019 9:27 pm

This error appeared after some Win10 update. It doesn't break the game, just 2 stupid annoying messages when you exit the game.
Image

User avatar
Talic
Posts: 59
Joined: Sat Mar 10, 2018 9:09 am
Croatia

Re: Updated from Win7 to Win10, what's wrong with Glide3x?

Post by Talic » Fri Dec 27, 2019 9:57 pm

That's what I wanted to hear. :)

Thank You
Thank You for all Your hard work. :leftthumb:

Post Reply

Return to “Diablo II Chatter”