Weird Error message in a map

Post here for all aspects of map making and level design. Click here to visit the Keep's official map site, Diabolic Cartography.

Moderator: Paul Siramy

Post Reply
tk90
Posts: 4
Joined: Wed Sep 18, 2019 4:13 pm
Austria

Weird Error message in a map

Post by tk90 » Sat Sep 28, 2019 3:59 am

Maybe someone already had this issue and found a solution to it! (im modding 1.13c btw)

I made a few endgame maps and everything works great...

EXCEPT

when i try to go back to my warp after farming a bit i get this error

Image

Now as long as i dont kill anything everything is fine. as soon as i kill stuff i get this error when trying to go back to the warp...

i really dont know what the problem could be..

halp :(
thanks!

User avatar
devurandom
Forum Regular
Angel
Posts: 798
Joined: Sat Mar 07, 2015 9:07 pm
United States of America

Re: Weird Error message in a map

Post by devurandom » Wed Oct 02, 2019 10:29 am

Seems like I ran into a weird issue like this in an old pre-release version of basemod, turned out to be a bad packet, If i remember right it was crashing on entering town portal, or maybe it was after town portal and open stash. not sure if any of that plays into the issue your having ?

Also if your using red portals on new levels, you may need to add a special tile for level entry.
Assembly Reference | 1.13d Code Edits | UVLoD | BaseMod Plugin

Fiat paper money is the most elaborate and well devised form of slavery the world has ever seen..

Post Reply

Return to “Map Editing”